As I left my fathers house

Castricum, 28 januariAs I left my father’s housede indrukwekkende muzikale As I left my fathers housetheatervoorstelling waarin professionele acteurs het waargebeurde verhaal vertellen van een Jood die worstelt met de geschiedenis van zijn familie, een Christen en een Moslim die huis en familie hebben achtergelaten. Een wereld van mensen die leven met de gevolgen van vijandigheid, geweld, oorlog en extremisme en ver van hun eigen land een nieuw leven moeten opbouwen.

De verhalen worden ondersteund door muziek uit de drie culturen, instrumentaal en vocaal; een gebed wordt in het Hebreeuws uitgesproken en fragmenten uit de Koran worden gereciteerd,.

Bright O. Richards, initiatiefnemer, auteur en regisseur van As I left my father’s house, vluchtte uit Liberia en studeerde aan de Filmacademie en de Toneelschool. “Bij ons is theater een middel om mensen …..bij elkaar te brengen en onderling bruggen te bouwen”, aldus Richards

Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met de acteurs.

De voorstelling vindt plaats op dinsdag 28 januari 2014 om 20 uur (zaal open om 19.30 uur) in de  Maranathakerk, Prins Hendrikstraat 1 in Castricum, toegang gratis; na afloop wordt een bijdrage gevraagd voor de kosten. Reserveren aanbevolen! RvKCastricum@ziggo.nl of tel. 657848.