Laat je stem horen!

Kom je ook in ons onderzoekspanel?

Om beter te weten wat er speelt in onze regio, zijn we op zoek naar mensen die mee willen praten over dingen die spelen in de regio.

Wat houdt dat in?

Een paar keer per jaar sturen we je een digitale vragenlijst met een aantal vragen, die maximaal 10 minuten van je tijd kosten

Waar gaat het over?

Hoe ervaar jij de diversiteit in jouw stad, dorp, wijk? Wat zijn de positieve kanten van samenleven met verschillen? Wat zijn de negatieve kanten? Wat zou een gemeente volgens jou kunnen en moeten bijdragen aan een respectvolle omgang op school, in winkels, in de wijk, in het zwembad? Wat zouden mensen zelf (jij en ik) volgens jou kunnen bijdragen hieraan? Heb jij wel eens ervaren dat iemand niet dezelfde kansen kreeg als jij? Heb je zelf wel eens het gevoel dat je geen eerlijke kans krijgt? Wat is er nodig om daar verandering in te brengen?

Waarom?

Jouw input nemen we mee in ons werk richting bijvoorbeeld de lokale politiek, gemeenten, buurthuizen, scholen en arbeidsmarkt.

Maak elke 3 maanden kans op €25,-

Elke vragenlijst kun je je opgeven om mee te loten. Elke drie maanden loten we drie winnaars uit de deelnemende panelleden! Als je vaker mee doet en je opgeeft om mee te loten, maak je dus ook meer kans om als winnaar ingeloot te worden.

Wat vind jij? Geef je op!

[note color=”##fcefe1″] 

Ja! Ik praat mee, en geef me op voor het Art.1 NHN panel

Naam

E-mailadres

[/note]