Onze ambassadeurs

 

Conny van Iersel

schoolhoofd

AlkmaarDivers ambassadeur ouderen en zorg

Conny organiseerde met Art.1 Bureau Discriminatiezaken in 2011 en 2012 roze salons tijdens de Roze week in Alkmaar in zorgcentrum ’t Rekerheem en Westerhout. Conny is nu bezig om met een aantal vrijwilligers van het COC een Roze Sociëteit op te zetten.

Stuur een mail

Ria Ettes

Ria Ettes

AlkmaarDivers ambassadeur ouderen en zorg

Als ambassadrice AlkmaarDivers wil ik me inzetten voor meer zichtbaarheid en acceptatie van LHBT ouderen in Alkmaar. Voorlichting geven in de ouderzorg en aan medewerkenden in de zorg, is daarbij een belangrijk middel. Daarnaast willen we de opleidingen voor zorgmedewerkenden benaderen, met de vraag om in hun onderwijs aandacht te schenken aan differentiatie met betrekking tot seksuele en/of gender identiteit. Samen met mijn collega ambassadrice Conny van Iersel, hoop ik de komende periode ons doel te kunnen bereiken.

Stuur een mail

Anne Russchen

schoolhoofd

AlkmaarDivers ambassadeur jongeren

Sinds september 2015 ben ik werkzaam als Ambassadeur Jongeren & Onderwijs voor de Gemeente Alkmaar. Voor mij is het in de eerste plaats belangrijk dat jongeren, alle jongeren, een veilige plek kunnen vinden als zij die thuis, of ergens anders niet hebben. Een plek waar je jezelf kunt zijn is de eerste stap op weg naar emancipatie: zelfvertrouwen, gelijkheid, respect van en voor iedereen. Lees meer…

Stuur een mail

Gerard Wilts

JanMartijn_klein

AlkmaarDivers ambassadeur levensbeschouwingen

Gerard Wilts is vooral te typeren als maatschappelijk betrokken en kerkelijk geëngageerd, maar bovenal zo gek als een deur.

Zowel in het professioneel leven als beleidsadviseur WMO zorg, als in een liturgische hoedanigheid, beweegt Gerard zich op het snijvlak van ‘zijn wie je bent’ en daar ruimte voor nemen. En oog hebben voor mensen ongeacht ras, geloof, kleur, seksualiteit en ga zo maar door. Lees meer…

Stuur een mail