De Droom van Sander – LHBT jongeren meeting

In het kader van de Roze Week West-Friesland nam de werkgroep LHBT-jongeren Hoorn het initiatief voor een speciale avond rond het verhaal van Sander Groenewout (13 jaar / 2e van rechts op de foto). Jongeren zijn van harte uitgenodigd maandagavond 10 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur mee te komen praten in de West-Friese Bibliotheek in Opmeer.

Foto straatfeest medemblik RWWF 2016Sander droomt van een West-Friesland waar jongeren die homoseksueel, biseksueel of transgender zijn de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Die droom kan werkelijkheid worden met steun en acceptatie van hun omgeving. LHBT jongeren, hun familie en vrienden, professionals van relevante instanties, inwoners van West-Friesland en iedereen die deze groep jongeren een warm hart toedraagt kan deze avond komen meepraten over de Droom van Sander, bijvoorbeeld over ideeën voor activiteiten voor deze groep jongeren. Lees meer op de site van de bibliotheek.

Wat is jouw droom?

Naast het verhaal van Sander Groenewout (13 jaar/ 2e rechts op de foto) willen we het ook over jouw dromen hebben!

– Hoe is het voor jou om jong en lesbisch/homo/bi/transgende te zijn in West-Friesland?
– Kun jij jezelf zijn in West Friesland als LHBT-er?
– Biedt jouw gemeente genoeg ontmoetingskansen en activiteiten met andere LHBT-ers?
– Biedt jouw gemeente voldoende ondersteuning en informatie over ‘jong en LHBT’?

Deze maandagavond worden de West-Friese gemeenten vertegenwoordigt door een wethouder van Opmeer. Zij neemt je tips mee naar het overleg van alle gemeenten.

Aanmelden hoeft niet maar mag wel via klantenservice@westfriesebibliotheken.nl of bel 0228 743 943.